Elkészítés:
Két nagyobb fej hagymát felaprítunk, kevés olajon, zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott cukkinit, aki szeretné, meg is hámozhatja. Fűszerzzük, só, bors, majoranna, egyéb fűszerek ízlés szerint. Fedő alatt pároljuk egy kicsit. Ha a cukkini is megdinsztelődött néhány perc alatt, hozzádjuk a megtiszíttott csirkemájat. Megszórjuk pirospaprikával, aprított petrezselyemmel. Szükség szerint felöntjük egy kis vízzel, attól függően, mennyire szaftosan szeretnénk elkészíteni. Készre főzzük. Tálalhatjuk burgonyával, rizzsel, de akár egy kis kenyérrel tunkolva is nagyon finom.
Sulyok József-Sulyokné Kiss Angyalka konyhájából
A tökéletes zöldborsóleves 3 titka, amit a legtöbb háziasszony még ma sem ismer
Annyira finom ez a sajtos rúd, hogy máskor is így csinálom! Egyszerű, nem macerás
Forrás: ketkes