Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Csirkemell sajtos párizsi bundában – így nem száraz, nagyon szeretjük

hirdetés

Elkészítés:

A csirkemellet tisztítsd meg, majd vágd falatnyi darabokra vagy csíkokra – ahogy neked tetszik. Keverj össze lisztet, tojást és tejet, amíg sűrű palacsintatészta állagot kapsz. Add hozzá az összepréselt fokhagymát, a reszelt sajtot, sót, borsot, és ízlés szerint ételízesítőt. Alaposan keverd össze a masszát.

A csirkefalatkákat forgasd bele a sajtos masszába, ügyelve arra, hogy minden darab jól bevonódjon.

Forrósítsd fel az olajat egy serpenyőben.Villával egyenként helyezd a falatkákat az olajba, ügyelve arra, hogy ne érjenek össze (ha mégis, az sem gond, csak nagyobb darabok lesznek). Süssd őket aranybarnára, majd helyezd papírtörlőre, hogy a felesleges olajat leitassa.

    A bundás csirkemell falatokhoz szinte bármilyen köret illik: tálalhatod sült krumplival, párolt rizzsel, vagy akár friss salátával is.

    Ezek az ünnepi sütemények teszik idén tökéletessé a karácsonyi asztalt. Mentsd le mind az 5 receptet!

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!