Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Csirkemell sajtos párizsi bundában – így nem száraz, nagyon szeretjük

hirdetés

Csirkemell sajtos párizsi bundában – így nem száraz, nagyon szeretjük

A csirkemell gyakran kapja a „száraz” jelzőt, de ezzel a recepttel tuti omlós és ízletes lesz. A sajtos párizsi bundában sült csirkefalatkák könnyen elkészíthetők, és tökéletesek ebédre vagy vacsorára. Bundája nemcsak ízletes, de igazán kiadós is, így az egész család jóllakik!

Ez is érdekelhet: Ez a legjobb gulyásleves recept, amit valaha készítettem

Hozzávalók:

  • 1 db csirkemellfilé
  • 2 evőkanál finomliszt
  • 1 db tojás
  • 0,5 dl tej
  • 10 dkg sajt (reszelve)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • Só (ízlés szerint)
  • Bors (ízlés szerint)
  • Ételízesítő (ízlés szerint)
  • 1,5 dl napraforgó olaj

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!