hirdetés
Csirkemell sajtos párizsi bundában – így nem száraz, nagyon szeretjük
A csirkemell gyakran kapja a „száraz” jelzőt, de ezzel a recepttel tuti omlós és ízletes lesz. A sajtos párizsi bundában sült csirkefalatkák könnyen elkészíthetők, és tökéletesek ebédre vagy vacsorára. Bundája nemcsak ízletes, de igazán kiadós is, így az egész család jóllakik!
Ez is érdekelhet: Ez a legjobb gulyásleves recept, amit valaha készítettem
Hozzávalók:
- 1 db csirkemellfilé
- 2 evőkanál finomliszt
- 1 db tojás
- 0,5 dl tej
- 10 dkg sajt (reszelve)
- 2 gerezd fokhagyma
- Só (ízlés szerint)
- Bors (ízlés szerint)
- Ételízesítő (ízlés szerint)
- 1,5 dl napraforgó olaj
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!