hirdetés
Bolognais rakott tészta recept: ha már unod a sok sütés-főzést, ez gyorsan elkészül
A rakott bolognai nagyon laktató étel, amely másnap, újramelegítve is ugyanolyan finom. Az étel variálható, készítheted sertés-, marha-, csirke- vagy pulykahúsból, a tésztafajtát pedig ízlésed szerint választhatod: spagetti, penne vagy makaróni egyaránt tökéletes hozzá. Ne spórolj a sajton, és ha teheted, használj friss fűszernövényeket, hogy még ízletesebb legyen.
Ajánló: Baconbe göngyölt, sült túrós csusza – ez valami fantasztikus
Hozzávalók (6 személyre):
- 50 dkg tészta
- Kevés olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 80 dkg darált hús
- Só, bors ízlés szerint
- 4 dl paradicsompassata
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál füstölt paprika
- 1 teáskanál oregánó
- 1 teáskanál bazsalikom
- Kevés víz (szükség szerint)
- 35 dkg reszelt sajt
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!