Elkészítés:
Egy keverőtálban alaposan keverjük össze a száraz hozzávalókat: a lisztet, porcukrot, kakaóport és szódabikarbónát. A mézet és a vajat langyosítsuk meg, majd keverjük hozzá a tojásokat. Öntsük ezt a keveréket a lisztes keverékhez, és kissé dolgozzuk össze. Adjuk hozzá a tejfölt, majd gyúrjuk össze a tésztát, amíg homogén állagú lesz. Osszuk a tésztát négy egyenlő részre, majd mindegyiket nyújtsuk ki. A tésztalapokat 20×35 cm-es, lisztezett tepsi hátulján süssük meg 180°C-ra előmelegített sütőben, kb. 8 perc alatt.
Forraljuk fel a tejet, majd adjuk hozzá a búzadarát, és főzzük sűrűre. Hagyjuk teljesen kihűlni. A vajat keverjük habosra a porcukorral, majd keverjük hozzá a kihűlt búzadarát, és dolgozzuk simára a krémet.
A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!