Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Annyira finom ez a sajtos rúd, hogy máskor is így csinálom! Egyszerű, nem macerás

hirdetés

Annyira finom ez a sajtos rúd, hogy máskor is így csinálom! Egyszerű, nem macerás

Ha egy gyorsan elkészíthető és finom sós süteményre vágysz, próbáld ki ezt a sajtos rudat. Nem szükséges hozzá különleges alapanyag, a legtöbb hozzávaló valószínűleg már megtalálható otthon. Ez a recept a tökéletes választás, ha egy kis ropogtatnivalót szeretnél készíteni a családnak vagy a vendégeknek. Henrietta Rémik konyhájából hoztuk ezt a finomságot, garantáltan gyorsan el fog fogyni!

Ajánló: A család kedvence, a finom ropogós kovászos uborka

Hozzávalók:

  • 25 dkg rétes liszt
  • 25 dkg sima liszt
  • 10 dkg zsír (helyettesíthető margarinnal)
  • 15 dkg margarin
  • 2 teáskanál só
  • 1 egész tojás + 1 tojássárgája
  • 20 dkg sajt (10 dkg a tésztába, 10 dkg a tetejére)
  • 2,5 dkg élesztő (nem kell keleszteni, csak kevés langyos vízben elkeverni)
  • Kb. 1 kis pohár tejföl (annyi, hogy laza legyen a tészta állaga)

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!