Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A tökéletes lágytojás titka: ettől lesz igazán folyós és krémes

A tökéletes lágytojás titka
hirdetés

3 perces tojás

Lágytojás, amelynek általában a tetejét vágjuk le, és tojástartóba helyezve kikanalazva fogyasztjuk el. Ebben az állapotában a fehérje még nem teljesen főtt meg, a sárgája pedig sűrűn folyós.

5 perces tojás

Szintén lágytojás, amelynek már a fehérje is sokkal szilárdabb, de a sárgája folyós és lágy.

Ajánló: 7 különleges köret, ha már unod a megszokottat

6 és ½ perces tojás

Tökéletes tojásnak is nevezik, ebben az állapotában már meghámozható, a fehérje teljesen megfőtt, a sárgája viszont még folyik, és finoman krémes állagú.

Elkészítése:

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

3 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!