hirdetés
A fasírt összegyúrását kézzel végezzük el, ne használjunk hozzá eszközt, így nem roncsolódik szét a hús.
A fasírtgolyókat picit beolajozott kézzel formázzuk meg, ne pedig vizes kézzel, így nem ragad majd a massza.
Sütés során mindkét oldalt alaposan meg kell sütni, és arra is figyeljünk, hogy a forró olajban ne érjenek egymáshoz a fasírtok, hogy ne ragadjanak össze.
Ezt láttad már? Ezek a csillagjegyek a legjobb szakácsok: Ők az igazi konyhatündérek
Itt a tökéletes alaprecept!
Hozzávalók:
- 1 kg darált hús (sertés vagy sertés marha felesben)
- 1 nagy fej hagyma apróra vágva
- 6 gerezd fokhagyma összevágva vagy zúzva
- 3 zsemle vagy 3 kisebb szelet kenyér
- tej
- 1 csokor petrezselyemlevél
- 3 egész tojás enyhén felverve
- 3-4 teáskanál só bors ízlés szerint
- 2 teáskanál pirospaprika
- zsemlemorzsa
- olaj
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!