hirdetés
4/7 Fontos a jó serpenyő:
Palacsintasütéskor az egyik legfontosabb dolog, hogy megfelelő serpenyőben süssük ki. Érdemes teflonosban elkészíteni, viszont nem muszáj kifejezetten palacsintasütésre készített serpenyő. Inkább arra figyeljünk oda, hogy könnyű, de tartós legyen a serpenyőnk.
5/7 Két sütés között töröljük le a serpenyőt!
Vannak, akik szerint, hogy a palacsintát vajban kell sütni, mások olajat ajánlják. Az egyetlen gond az, ha palacsintát vajban sütjük az, hogy a vaj sokszor meg tud égni a serpenyőben. A legjobb, ha sütések között kitöröljük a serpenyőt, így elkerüljük a rossz ízű megégett darabokat. Így két adag között elég hozzáadni ismét kevés vajat, hogy a friss vajban süssük a következő tésztát.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!