Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta

hirdetés

2/7 Ne keverd túl a tésztát

Amikor már a tészta száraz összetevőit már összekevertük, laza mozdulatokkal óvatosan keverjük bele a nedves hozzávalókat is. A legjobb, ha kicsit pihentetjük a tésztát, így a csomók is legtöbbször feloldódnak. Arra viszont érdemes nagyon odafigyelni, hogy ne keverjük túl a tésztát, mivel ilyenkor merev, ragacsos gumiszerű lehet a végeredmény

3/7 A pihentetés fontos:

Legyen az édes vagy sós palacsinta, adjunk pihenőidőt a tésztának. Amíg várunk a tésztára, addig akár a tölteléket is előkészíthetjük, vagy kikeverhetjük. A lényeg, hogy minden esetben legalább 15 percet hagyjuk állni a tésztát.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!