ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

A padlizsános zakuszka: egy hagyományos román recept, amit isteni ízéért és krémes textúrájáért szeretnek az emberek

A padlizsános zakuszka: egy hagyományos román recept,
hirdetés

A padlizsános zakuszka: egy hagyományos román recept, amit isteni ízéért és krémes textúrájáért szeretnek az emberek

A padlizsános zakuszka egy isteni finom hagyományos román étel, amelyet isteni íze és krémes textúrája miatt szinte mindenki szeret. Ez a különleges étel tökéletes választás előételként vagy kenyérre kenve is nagyon finom . Az alábbi recept segítségével elkészítheted ezt a különleges finomságot, amely garantáltan elnyeri majd a család és a barátok tetszését is. Nézzük, hogyan is készül ez a tradicionális étel!

Ajánló: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka

Hozzávalók:

  • 3 kg padlizsán
  • 3 kg piros kaliforniai paprika
  • 3 kg paradicsom
  • 2 kg vöröshagyma
  • 750 ml napraforgóolaj
  • 1 fej fokhagyma (opcionális)
  • 2 csípős paprika (opcionális)
  • bors
  • paprikaport
  • só (kb. 1-2 evőkanál 3 liter zacuscához)

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!