Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A legjobb szegedi gulyás recept, amit valaha készítettem

szegedi gulyás recept
hirdetés

Elkészítés:

  1. Kockákra vágjuk a húst.
  2. A felaprított vöröshagymát megpirítjuk a forró zsiradékban, amíg üveges lesz. Hozzáadjuk a pirospaprikát, egy kevés vizet öntünk rá, és zsírjára pirítjuk.
  3. Beletesszük a húst, majd sóval, egy kis chiliporral és köménymaggal ízesítjük. Fedő alatt, alacsony hőfokon további 5 percig pároljuk.
  4. Közben a savanyú káposztát átmossuk és kinyomkodjuk a levét. A kinyomkodott káposztát hozzákeverjük a húshoz, és annyi vizet öntünk rá, hogy szinte ellepje.
  5. Főzzük tovább, amíg a hús és a káposzta meg nem puhul. Végül hozzáadjuk a tejfölt, és további kb. 5 percig forraljuk. Szükség esetén utánízesítjük, vagy kevés habarással sűrítjük.

Forrás: receptneked

További érdekességek:

Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik

Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!