hirdetés
Elkészítés:
- Kockákra vágjuk a húst.
- A felaprított vöröshagymát megpirítjuk a forró zsiradékban, amíg üveges lesz. Hozzáadjuk a pirospaprikát, egy kevés vizet öntünk rá, és zsírjára pirítjuk.
- Beletesszük a húst, majd sóval, egy kis chiliporral és köménymaggal ízesítjük. Fedő alatt, alacsony hőfokon további 5 percig pároljuk.
- Közben a savanyú káposztát átmossuk és kinyomkodjuk a levét. A kinyomkodott káposztát hozzákeverjük a húshoz, és annyi vizet öntünk rá, hogy szinte ellepje.
- Főzzük tovább, amíg a hús és a káposzta meg nem puhul. Végül hozzáadjuk a tejfölt, és további kb. 5 percig forraljuk. Szükség esetén utánízesítjük, vagy kevés habarással sűrítjük.
Forrás: receptneked
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik