ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

A legjobb szegedi gulyás recept, amit valaha készítettem

szegedi gulyás recept
hirdetés

A legjobb szegedi gulyás recept, amit valaha készítettem

A hagyományos magyar konyha egyik kedvenc fogása a savanyú káposztával készült ételek. Most egy ízletes, szaftos és fűszeres káposztás receptet mutatunk. A káposzta és a sertéshús remekül passzolnak, a fűszerek pedig gondoskodnak a karakteres ízvilágról. Kövesse lépésről lépésre az elkészítés folyamatát!

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés lapocka
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • zsiradék
  • 1 kk őrölt kömény
  • 2-3 ek pirospaprika
  • csipetnyi chili
  • 500 g tejföl
  • só, bors ízlés szerint

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!