Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A gombapörkölt titka: Ettől az egy hozzávalótól lesz felejthetetlen az íze!

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
A gombapörkölt titka: Ettől az egy hozzávalótól lesz felejthetetlen az íze!
hirdetés

A gombapörkölt titka: Ettől az egy hozzávalótól lesz felejthetetlen az íze!

Talán kevesen tudják, hogy a csirkepörköltnek van egy egészen másfajta elkészítési módja. A zabos csiperkepörkölt petrezselymes tésztával egy igazán laktató étel, ami talán a legmegfelelőbb választás a kiadós vacsorák kedvelőinek. A pörkölt mellé ajánljuk a petrezselymes tésztát. Ha te is szeretnéd elkészíteni ezt az igazán kiváló étet, akkor mutatjuk is a hozzávalókat, és a receptet.

Hozzávalók a gombapörkölthöz:

  • 40 dkg zab
  • 2 fej vöröshagyma
  • só, bors
  • pirospaprika
  • 75 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • 40 dkg széles metélt
  • 5 dkg vaj

A cikk folytatásért nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!