Elkészítés:
Első lépésként mosd meg a krumplit és főzd meg őket vízben kb 20 percig. Ezután hűtsd le és hámozd meg majd hagyd pihenni amíg teljesen ki nem hűl. A húst szintén mosd meg majd töröld szárazra és vágd fel kockákra. Forró olajban süsd át kb. 5 percig majd ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint.
Következő lépésként keverd össze a tejszínt, a húslevest és a fűszerkeverék tartalmát, majd öntsd a húsra. A fokhagymát hámozd meg, vágd ketté. Egy nagy tűzálló tálat dörzsölj ki a fokhagymával, majd zsírozd ki. A mozzarellát hagyd lecsepegni.
Ez is érdekelhet: Sokan nem tudják, mekkora kincset ér ez a növény, pedig szinte mindenhol megtalálható
Ezután vágd a krumplit szeletekre és helyezd őket cserépszerűen a tál szélére. Töltsd bele a húst és a szószt a közepébe. Vágd a mozzarellát szeletekre és helyezd a tetejére. Süsd a tűzálló tálat előmelegített sütőben (elektromos sütőnél 200°C, légkeverésesnél 175°C) körülbelül 20 percig.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Ajánló:
A krumplipüré készítésénél ez a 2 súlyos hiba, amit a háziasszonyok nagy része elhibáz!