Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A családom minden héten ezt követeli tőlem – egyszerűen nem tudnak betelni vele

A családom minden héten ezt követeli tőlem
hirdetés

Elkészítés:

Első lépésként mosd meg a krumplit és főzd meg őket vízben kb 20 percig. Ezután hűtsd le és hámozd meg majd hagyd pihenni amíg teljesen ki nem hűl. A húst szintén mosd meg majd töröld szárazra és vágd fel kockákra. Forró olajban süsd át kb. 5 percig majd ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint.

Következő lépésként keverd össze a tejszínt, a húslevest és a fűszerkeverék tartalmát, majd öntsd a húsra. A fokhagymát hámozd meg, vágd ketté. Egy nagy tűzálló tálat dörzsölj ki a fokhagymával, majd zsírozd ki. A mozzarellát hagyd lecsepegni.

Ez is érdekelhet: Sokan nem tudják, mekkora kincset ér ez a növény, pedig szinte mindenhol megtalálható

Ezután vágd a krumplit szeletekre és helyezd őket cserépszerűen a tál szélére. Töltsd bele a húst és a szószt a közepébe. Vágd a mozzarellát szeletekre és helyezd a tetejére. Süsd a tűzálló tálat előmelegített sütőben (elektromos sütőnél 200°C, légkeverésesnél 175°C) körülbelül 20 percig.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ajánló:

A krumplipüré készítésénél ez a 2 súlyos hiba, amit a háziasszonyok nagy része elhibáz!

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!