Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Soha többet nem zuhan össze a piskótád, ha így készíted

nem zuhan össze a piskótád
hirdetés

Soha többet nem zuhan össze a piskótád, ha így készíted

Ha ünnepek, akkor piskóta.  Nem tudom elképzelni a Karácsonyt nélküle, hiszen annyira sokféleképpen lehet variálni. Lehet belőle gyümölcs szelet, torta és a tekercsről ne is beszéljünk, isteni finom! Sajnos sokszor nem olyan egyszerű elkészíteni, könnyen előfordul, hogy összeesik. Ebben a cikkben bemutatom, hogy mitől eshet össze, de a tökéletes receptet is!

Elsősorban a türelem amire figyelnünk kell, hiszen ha sütés közben állandóan nyitogatjuk a sütő ajtaját, akkor a hűvösebb levegő hatására összezuhanhat a piskótánk. Azt ajánlom, hogy a sütés kezdetétől legalább 20 percig ne nyissuk ki a sütő ajtaját.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!