hirdetés
Ez a legjobb kovászos uborka recept télire
Nincs is finomabb egy pörkölt, vagy egy sült mellé, mint egy adalékanyag mentes, természetes biológiai folyamat során érlelt kovászos uborka.
Sokan nem tudják, ezt milyen egyszerű elkészíteni.
A mennyiségeket kettő darab öt literes üvegre adom meg.
Ajánló: A falusi háziasszonyok erre esküsznek: így készül az eredeti krumplis tészta
Hozzávalók:
- 5 kg közepes nagyságú uborka
- 4 csomag kapor (száras, öreg)
- 2 fürt zöld szőlő (elhagyható)
- 4 db szőlőhajtás vagy 8-10 szőlőlevél (elhagyható)
- 1 nagy torma nyolc részre vágva (elhagyható)
- 16 gerezd fokhagyma (elhagyható)
- 4 teáskanál feketebors (elhagyható)
- 4 teáskanál mustármag (elhagyható)
- 4 teáskanál koriander (elhagyható)
- 2 szelet kenyér (lehetőleg kovászos)
- 4 liter víz
- 4 púpos evőkanál só
- 2 darab 5 literes üveg
- 2 dl étolaj
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!