hirdetés
4. Epres aprósütemény – 5 perc után már mehet is a sütőbe
Hozzávalók:
- Csomag vaníliás cukor
- csésze olaj
- 1 csésze víz
- 4 tojás
- 1 csésze g cukor
- 1,5 csésze liszt
- 1 csomag sütőpor
- gyümölcs – eper, cseresznye
- Porcukor a porozáshoz készítmény
Elkészítés
Először válasszuk szét a tojásokat. Ezután 4 tojássárgáját, cukrot és 1 csomag vaníliás cukrot kemény habbá verünk. Ezután adjunk hozzá olajat és vizet, és folytassuk a keverést. Ezután óvatosan beleforgatjuk az 1 csésze lisztet egy csomag sütőporral, végül a tojásfehérjével és a tetejére gyümölcs kerül. Most süssük 180 °C-on körülbelül 30 percig, amíg aranybarna nem lesz. Tipp: A legjobb, ha kisebb tepsiben sütjük, hogy ne legyen túl vékony. Sütés után porcukorral meghintjük. Kész.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!