hirdetés
Elkészítés:
Először is válasszuk szét a tojásokat, a sárgáját és a fehérjét, majd verjük kemény habbá a fehérjét. Egy másik tálban keverjük össze a többi hozzávalót, beleértve a tojássárgáját is és alaposan keverjük össze. Végül óvatosan forgassuk bele a keményre vert tojásfehérjét is.
A krémtúró masszát öntsük egy zsírozott, zsemlemorzsával megszórt sütőformába. Süssük a tortát előmelegített sütőben, körülbelül 180 °C-on, felső- és alsó sütéssel kb 60-70 percig, anélkül, hogy közben kinyitnánk a sütőajtót. Hagyjuk a tortát a sütőben kihűlni, tegyük félre kicsit pihenni és csak teljesen kihűlve vegyük ki a formából.
Ajánló:
Különleges fánk a nagymamám receptje alapján, amit a családban mindenki istenít