Elkészítése:
Legelsőnek az instant vaníliakrém elkészítésével kezdjük. Keverjük össze a krémport és a tejet, mixerrel verjük fel, addig míg krém állagot nem kapunk, ilyenkor már félretehetjük. Ezután felverjük a tejszínhabot és azt is a krémhez kavarjuk, majd a kekszet három részre osztjuk.
Egy tepsibe, vagy sütőformába teszünk egy réteg kekszet, szorosan egymás mellé. A krém felét rákenjük, majd egy újabb réteg keksz kerül rá. A krém másik felét rákenjük és beborítjuk a megmaradt keksszel. A csokoládét felolvasztjuk, hozzáadjuk a vajat és a sütemény tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük legalább 2 órára pihenni, hogy a keksz megpuhuljon és összeérjenek az ízek.
Ezt olvastad már? Egy növény, ami megoldja a lakásodban az egyik legnagyobb problémád
Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.