Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

10 tipp, amitől olyan lesz az almás pitéd, mint gyerekkorodban

hirdetés

Szobahőmérsékleten pihentetés:
Nyújtás előtt hagyd a tésztát 10 percig szobahőmérsékleten állni. Így elkerülheted, hogy a sütőben összeessen.

Lisztezd óvatosan:
Nyújtás előtt és közben is vékonyan lisztezd meg a munkafelületet. Vigyázz, a túl sok liszt megkeményítheti a tésztát!

Így tárold helyesen a diót, hogy sokáig elálljon

Nyújtás praktikus módon:
Nyújtsd ki a tésztát két folpack vagy szilikonos sütőpapír között. Ez megakadályozza, hogy a vaj felmelegedjen, és a papír segítségével könnyebb lesz a tésztát átemelni a sütőformába.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!