hirdetés
Töltött dagadó, ahogy én készítem
A töltött dagadó igazi klasszikus, és ez az egyszerű, de ízletes recept generációról generációra öröklődött, és mindig garantált sikert aratott. A töltelék gazdag és ízletes, bár májat is adhatnánk hozzá, én a családom miatt kihagyom – így mindenki boldogan fogyasztja.
Ez is érdekelhet: Így készül a karácsonyi kocsonya, ettől a hozzávalótól lesz igazán tökéletes
Hozzávalók a töltelékhez:
- 13 db főtt tojás, felkockázva
- Kevés fehér szalonna, fagyasztóból kivéve, apróra kockázva
- Só, bors ízlés szerint
- 1 csokor friss petrezselyemzöld, aprítva
- 3 egész nyers tojás
A dagadó elkészítéséhez:
- 1 db dagadó, előre besózva
- Kacsa- vagy sütőedény zsírral kikenve
- Egy kevés víz a párolódáshoz
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!