Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Töltött dagadó, ahogy én készítem

toltottdagado
hirdetés

Töltött dagadó, ahogy én készítem

A töltött dagadó igazi klasszikus, és ez az egyszerű, de ízletes recept generációról generációra öröklődött, és mindig garantált sikert aratott. A töltelék gazdag és ízletes, bár májat is adhatnánk hozzá, én a családom miatt kihagyom – így mindenki boldogan fogyasztja.

Ez is érdekelhet: Így készül a karácsonyi kocsonya, ettől a hozzávalótól lesz igazán tökéletes

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 13 db főtt tojás, felkockázva
  • Kevés fehér szalonna, fagyasztóból kivéve, apróra kockázva
  • Só, bors ízlés szerint
  • 1 csokor friss petrezselyemzöld, aprítva
  • 3 egész nyers tojás

A dagadó elkészítéséhez:

  • 1 db dagadó, előre besózva
  • Kacsa- vagy sütőedény zsírral kikenve
  • Egy kevés víz a párolódáshoz

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!