ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Tegyen sót a citromba egy tányéron, és nézze meg, milyen csodát tesz otthonával

citrom sóval
hirdetés

A természetes gyógymódok kutatása során kevésen foglalkoznak a citrom sokoldalúságával, különösen sóval kombinálva. Ez az ősrégi párosítás nemcsak a kulináris élvezeteknél nélkülözhetetlen, hanem hatékony módszerként is szolgál a környezetünk megtisztításához és revitalizálásához.

Kiderült, hogy a citrom sokkal több, mint a konyha alapvető kelléke vagy az italok hozzávalója. Értékes eszközt jelentenek a tiszta, friss és pozitív lakókörnyezet fenntartásában. Ha beépíti a citromot a takarítási rutinjába és az energiatisztító rituálékba, akkor nemcsak otthona hangulatát emelheti, hanem egy egészségesebb életmódot is elősegíthet. Tehát ha legközelebb az élet citromot ad, ne feledje – sokkal többre jó, mint pusztán limonádéra!

Citrom felhasználása az tisztításhoz

A citrom- és sótisztítás alapjai

A citrom és a só otthoni elhelyezésének gyakorlata kultúrákon és évszázadokon átívelő hagyományokkal van átitatva. Úgy gondolják, hogy ez a módszer semlegesíti a negatív energiákat, ezáltal elősegíti az egészségesebb és virágzóbb környezetet. Ennek otthoni megvalósításához a következőkre lesz szüksége:

  • 4 citrom (bármilyen fajta – zöld vagy sárga, nagy vagy kicsi)
  • 4 evőkanál só
  • 4 kis tányér

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
error: Content is protected !!