ÉrdekesMagazin.hu

Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Szaftos és fenséges brassói aprópecsenye, könnyű elkészíteni, olcsó, finom és laktató

hirdetés

Elkészítés

A sertéshúst kisebb, körülbelül 2×2 centis kockákra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Miután kicsit zsírjára sült, felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a fokhagymapréssel szétnyomott fokhagymát és az apróra vágott vöröshagymát. Bár sokan együtt pirítják a hagymát a hússal, így jobban megmarad és intenzívebb lesz a két hagyma íze a végeredményben.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és a majoránnát, és elkezdjük főzni. Ha elfő a víz, pótoljuk menet közben.

Közben a krumplit megpucoljuk és nagyjából ugyanolyan méretű kockákra vágjuk, mint a húst.

Amikor a hús már félig megpuhult (körülbelül 30-40 perc), tovább főzzük az egészet még 15-20 percig, amíg a hús teljesen meg nem puhul. Ekkor már nem pótoljuk a vizet, hanem hagyjuk, hogy elfőjön, és zsírjára pirítjuk a húst.

Közben olajban kisütjük a krumplit, és megsózzuk. Végül a húst és a krumplit összekeverjük, és így tálaljuk.

    Ez a recept nemcsak ízletes, hanem gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így minden család kedvence lehet!

    Ezek is érdekelhetnek: Sütés nélküli gyümölcsös, krémes torta, egyszerű és fincsi

    Csurgatott tojás leves, buggyantott tojással, olcsó, de finom étel

    Forrás: egyszerugyorsreceptek

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!