Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Sütés nélküli gesztenyés meggyes keksztekercs

hirdetés

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk egy tálban. A gesztenyemasszát villával összetörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, margarint és a rumot. Alaposan összedolgozzuk. A tésztát kettévesszük, és mindkét részt vékonyra kinyújtjuk. Az egyik réteget megkenjük a krémmel, majd megszórjuk a meggyel. A tésztát szorosan feltekerjük.

A tetejét kevés rumos tejjel megkenjük és kókuszreszelékkel megszórjuk. A kész tekercseket hűtőben pár órát pihentetjük, majd szeleteljük.

    Ez a recept Kujbus Évi konyhájából származik, és remélem, hogy nektek is annyira fog ízleni, mint nekem. Jó étvágyat!

    Forrás: bidista

    Ajánló: Püspökkenyér – A nagymamámtól tanultam, íme a végeredmény

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!