ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Sütés nélküli epertorta recept, ez tényleg nagyon finom lett

hirdetés

Sütés nélküli epertorta recept, ez tényleg nagyon finom lett

Az édességek világában mindig különleges helyet foglalnak el az otthon készített torták. Ez a torta nem csupán egy desszert, hanem egy olyan édesség, amelyet megoszthatunk szeretteinkkel. A recept egyszerű lépései és a friss hozzávalók garantálják, hogy egy olyan finomságot varázsoljunk az asztalra, amely mindenki számára feledhetetlen lesz.

Torta alja:

  • 15 dkg Ráma
  • 25 dkg keksz (akár Győri édes, akár háztartási keksz)

A vajat megolvasztjuk, majd összekeverjük a ledarált keksszel. A keveréket belepréseljük a tortaforma aljába, majd 2,5 órára hűtőszekrénybe tesszük.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!