Elkészítés
Először válasszuk szét a tojásokat. A tojásfehérjét verjük fel 6 evőkanál cukorral kemény habbá.
Ha a hab kész, egyesével keverjük hozzá a tojássárgájákat.
Keverjük hozzá a 2 csomag vaníliás (vagy csokis) pudingport. A keverést végig géppel végezzük!
Az elkészült masszát öntsük egy sütőpapírral bélelt gáztepsibe. Süssük 180 fokon előmelegített sütőben, amíg aranybarna nem lesz.
Ha kész, vegyük ki a sütőből és hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt, fordítsuk át egy másik sütőpapírra.
Kenjük meg a piskótát a kívánt töltelékkel (lekvár, krém stb.), majd tekerjük fel. A feltekerés nagyon könnyű, és a piskóta nem fog szétszakadni. Vágjuk szeletekre és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ez a recept Pál Éva Szűcs Norbert konyhájából származik.
Joghurtos meggyes recept, nagyon egyszerű és nagyon finom
Ez egy nagyon finom és olcsó étel, a nagymamám sokszor készítette