Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Piskótatekercs liszt nélkül, pudingporral, nekünk sokkal jobban ízlik, mint a hagyományos és ez nem is törik

hirdetés

Elkészítés

Először válasszuk szét a tojásokat. A tojásfehérjét verjük fel 6 evőkanál cukorral kemény habbá.

Ha a hab kész, egyesével keverjük hozzá a tojássárgájákat.

Keverjük hozzá a 2 csomag vaníliás (vagy csokis) pudingport. A keverést végig géppel végezzük!

Az elkészült masszát öntsük egy sütőpapírral bélelt gáztepsibe. Süssük 180 fokon előmelegített sütőben, amíg aranybarna nem lesz.

Ha kész, vegyük ki a sütőből és hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt, fordítsuk át egy másik sütőpapírra.

Kenjük meg a piskótát a kívánt töltelékkel (lekvár, krém stb.), majd tekerjük fel. A feltekerés nagyon könnyű, és a piskóta nem fog szétszakadni. Vágjuk szeletekre és tálaljuk.

    Jó étvágyat kívánunk hozzá!

    Ez a recept Pál Éva Szűcs Norbert konyhájából származik.

    Joghurtos meggyes recept, nagyon egyszerű és nagyon finom

    Ez egy nagyon finom és olcsó étel, a nagymamám sokszor készítette

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!