Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Örökre felejtsd el a zsemlemorzsát, sokkal ropogósabb lesz a rántott csirke, ha így panírozol!

Örökre felejtsd el a zsemlemorzsát, sokkal ropogósabb lesz a rántott csirke, ha így panírozol!
hirdetés

1. Teljesen cseréld le a morzsát

Hempergesd apró szemű zabpehelybe a csirkét a liszt és a tojás után, így extra ropogós lesz az eredmény és a gyerekek is imádni fogják, mert olyan lesz, mint a híres gyorsétteremben! 

2. Daráld le a zabpelyhet

Első lépés apró szeműre daráld le a zabpelyhet. Ha ezzel megvagy, jöhet a panírozás: hempergesd meg a csirkét a lisztben, a tojásban és végül a darált pehelyben. A végeredmény a vártnál ropogósabb lesz.

A zab jótékony hatásai:

  • Magas a növényi fehérje benne
  • Magas a rosttartalma, így nagyon jó hatása van a bél- és immunrendszerre
  • Kiváló szénhidrátforrás: hosszú ideig tartja fenn a jóllakottság érzését
  • Stabilizálja a vércukorszintet
  • Vitaminokban és nyomelemekben gazdag
  • Rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet

Bízom benne, hogy te is kedvet kaptál a zabpehely panírhoz és kipróbálod legalább egyszer ezt a típust, mert garantáltan ízleni fog az egész családnak. Arról nem is beszélve milyen sok jótékony hatása van a szervezetre. Mi már csak így készítjük a rántott csirkét, kóstold meg te is.

Ezt is érdemes kipróbálnod: Szenzációs sajtos fokhagymás lepény 5-10 perc alatt

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!