Elkészítés:
Kezdje azzal, hogy a lisztet, cukrot, sót és szárított élesztőt egy tálba teszi, és alaposan összekeveri. Ezután adja hozzá a vizet és az olajat, és gyúrjon belőle egy ragadós tésztát. Fedje le és hagyja, hogy egy meleg helyen körülbelül a duplájára keljen. Közben egy tepsit kenjen ki olívaolajjal. Ezután morzsolja szét a sajtot, és gyúrja bele a tésztába a sajt kétharmadát. Ezután helyezze a tésztát a tepsire, és nyomja le laposra. Szórja meg a maradék sajttal és oregánóval. Tegye előmelegített sütőbe, amelyet 200 fokra állított, és süssön körülbelül 40 percig. A sajtos kenyeret legjobb melegen tálalni.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Savanyított cukkini a nagymamám receptje alapján
Gyümölcsös pite recept: Így készül a 2. kedvenc desszertem
Erdélyi háziasszonyok elárulták: Ez a roppanós házi kovászos uborka féltve őrzött titka