ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Magozott cseresznye télire eltéve, ez a bevált receptem

hirdetés

Magozott cseresznye télire eltéve, ez a bevált receptem

Mi imádjuk a befőtteket. Minden évben szoktunk készíteni, ez idén sem volt másképp. Cseresznye befőttet készítettem télire, és remek döntés volt! Így hosszú hónapokig élvezhetjük az ízét.

A cseresznye magozása, a szirup elkészítése és az üvegekben való elhelyezése mind-mind apró lépései ennek az összetett folyamatnak, mely végül egy ízletes és tartós cseresznye befőtt formájában jutalmazza meg a befőzőt.

Ajánló: Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Hozzávalók:

  • Magozott cseresznye
  • Cukor
  • Víz

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!