hirdetés
Ma kipróbáltam ezt a csodás négylapos zserbót, isteni finom lett
A zserbó méltán népszerű desszert, amelyet szinte mindenki szeret. Legyen szó három- vagy négylapos változatról, ez a sütemény mindig nagy sikert arat. Az ünnepi alkalmak tökéletes kísérője, hiszen egyszerűen elkészíthető és mennyei finom. Most megmutatjuk, hogyan készítheted el a négylapos verziót otthon.
Ajánló: Elronthatatlan keksztekercs recept: ez a legfinomabb
Hozzávalók
A tésztához:
- 4 dkg élesztő
- kevés langyos tej
- 2 kiskanál cukor
- 70 dkg liszt
- 40 dkg margarin vagy 20 dkg zsír
- 10 dkg cukor
- 2 tojás
A rétegezéshez:
- baracklekvár
- darált dió, porcukorral ízesítve (tetszés szerint)
A tetejére:
- olvasztott étcsokoládé
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!