A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, és enyhén sózott vízben olyan puhára főzzük, hogy főzés után a csontok könnyedén kicsúszhassanak belőle.
Tegyük ezt miután megfőtt
Amint megfőtt, a levéből kivesszük, az összes csontot eltávolítjuk, és a lefejtett húst félretesszük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd olajon üvegesre fonnyasztjuk. A tűzről lehúzva elkeverjük benne a pirospaprikát, a vegetát és a borsot.A köröm főzőlevéből 2 evőkanállal hozzáadunk, majd vissza tesszük a tűzre.
Ezt olvastad már? Joghurtos meggyes recept, nagyon egyszerű és nagyon finom
A további lépések
Ráöntjük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát és a paradicsomot. Ezután annyi főzőlével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi a felhalmozott összetevőket. Fedővel lefedve, pár perc alatt nagy lángon készre főzzük.
Köretnek sós vízben főtt burgonyát ajánlok mellé ecetes savanyúsággal, nekünk ez a kedvencünk!
Ha szeretnél olcsón vásárolni a recepthez, érdemes tájékozódni az akciós újságokból!
Ezt is érdemes elkészíteni: Mákos gubás tiramisu recept, hát ez nagyon finom