ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Kelt túrós palacsinta, ilyen finomat még biztosan nem ettél

Kelt túrós palacsinta
hirdetés

Kelt túrós palacsinta, ilyen finomat még biztosan nem ettél

Egy különleges, kelt túrós palacsintát elkészítését mutatjuk be, amely garantáltan újdonság lesz a még a palacsinta kedvelők számára is. A tészta kelt, ami extra puhaságot és könnyedséget ad a tésztájának. A titok az élesztő és a tojásfehérjék külön felverésében rejlik, ettől lesz igazán tökéletes, ez gondoskodik a palacsinta légies állagáról. Ez a palacsinta nem csak ízében, hanem állagában is különbözik a már megszokott hagyományos palacsintáktól, ezért is olyan nagyon finom. Próbáld ki ezt a receptet, biztosan nem fogsz csalódni.

Tészta:

  • 300 g liszt,
  • 4 tojás,
  • 600 ml tej,
  • 180 ml víz,
  • 2 evőkanál porcukor,
  • 1 teáskanálnyi szárított élesztő.

A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!