ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Itt a kertészek nagy titka: Neveld ÍGY az epret és két-háromszor több gyümölcs terem

hirdetés

Nehéz lenne találni kellemesebb nyári élményt, mint saját kertünkben egy érett, ízletes szamócát megkóstolni. Ha azonban különböző fajtákat ültetünk, akkor nem csak nyáron, hanem tavasztól az első őszi fagyokig élvezhetjük ezt a csodálatos gyümölcsöt. Összeszedtünk pár hasznos tippet, amelyekkel garantált a siker, és amelyek segítségével hosszú időre búcsút inthetünk a boltban kapható szamócának.

Az eper gondozása rendkívül egyszerű, nem igényel semmilyen szaktudást. Azonban pár dolgot, jó, ha szemmel tartunk, ha bőséges termést szeretnénk elérni.

A növényen keletkező elhalt leveleket rendszeres érdemes eltávolítani. Mivel a tápanyagban gazdag földet szereti, ilyenkor tavasszal keverjünk földjéhez komposztot vagy istállótrágyát. Fontos azonban, hogy közvetlenül ne érintkezzen a növénnyel egyik sem, mert könnyen kiéghet. A szárazabb időszakokban nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg az öntözésről!

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!