Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így tedd bele a hagymát a húslevesbe: ettől még finomabb lesz

Így tedd bele a hagymát a húslevesbe ettől még finomabb lesz
hirdetés

Elkészítés:

A húsokat megtisztítjuk és megmossuk, majd egy nagy fazékba tesszük, és annyi hideg vizet öntünk rá, hogy bőven ellepje. Elkezdjük főzni, és amikor felforr, alacsonyabb hőfokra állítjuk a tűzhelyet. A keletkező habot szűrőkanállal leszedjük.

A zöldségeket (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé) megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, és a fazékba tesszük. Hozzáadjuk az egészben hagyott paprikát, paradicsomot, vöröshagymát és fokhagymát. Sóval ízesítjük, majd egész fekete borsot szórunk bele. A levest kis lángon főzzük tovább.

Két-három óra elteltével hozzáadjuk a meghámozott, de egészben hagyott burgonyát és a petrezselyemzöld felét. Addig főzzük, míg a húsok teljesen puhák nem lesznek.

A kész levest átszűrjük, a csigatésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és összeforgatjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. A főtt zöldségeket és húsokat külön tálon kínáljuk a leves mellé.

Ajánló: 12 retro sütemény nagymamám receptes könyvéből, ami örök kedvenc marad

4 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!