hirdetés
Íme egy húsleves recept:
A húsleves évszázadok óta meghatározó része a magyar konyhának. Nemcsak a vasárnapi ebédek állandó fogása, hanem sok családban az ünnepi étkezések központi eleme is. Amellett, hogy finom, gyógyító hatással van a testre is, különösen az őszi-téli hónapokban, amikor a megfázás és az influenza gyakori vendég.
Hozzávalók (6-8 személyre):
- 50 dkg tarja- vagy karajcsont
- 1 kacsacomb
- 1 csirke far-hát
- 2 csirkeszárny vagy csirkenyak
- 1 kisebb pulykanyak
- 5 sárgarépa
- 4 petrezselyemgyökér
- 1 zeller
- 1 kisebb karalábé
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 tv paprika
- 1 paradicsom
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 közepes burgonya
- 20 dkg csigatészta
- só
- egész fekete bors
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!