ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Így készül az élesztőtrágya! Évek óta ezt a módszert használom, hogy megduplázzam a termésem

Így készül az élesztőtrágya
hirdetés

Így készül az élesztőtrágya! Évek óta ezt a módszert használom, hogy megduplázzam a termésem

Az élesztőtrágya egyre népszerűbb a kertészkedők körében. Ez az egyszerű természetes műtrágya gazdag tápanyagot biztosít a növényeknek. Most te is megtudhatod, hogyan készítsük el ezt a jótékony oldatot, hogy növényei úgy nőjenek, mint a gomba.

Ha azt szeretnéd, hogy a növényeid úgy nőjenek, mint a gomba eső után, akkor biztosan elégedett leszel vele. Ebben a cikkben eláruljuk neked, hogyan készíthetsz szerves és olcsó műtrágyát, amelynek alapja egy alapvető konyhai termék. Az élesztő kiváló vas, kálium, foszfor, magnézium, szelén és cinkforrás. Ezek mind olyan alapvető tápanyagok, amelyekre az uborkának szüksége van. Az élesztő serkentő hatással bír a növényekre, számukra elengedhetetlen tápanyagokhoz juttatja őket. Mindezek mellett a talaj minőségét is javítja. Az alábbiakban az élesztőtrágya elkészítésének módjait mutatjuk be.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!