ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Holnapra egy kis sertéspörkölt készült, a család nagy kedvence

hirdetés

Elkészítés

A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk.

Felhevítjük a libazsírt, majd megdinszteljük rajta az aprított hagymát és fokhagymát.

Hozzáadjuk a felkockázott paprikákat, és kissé összepároljuk őket.

Megszórjuk sóval, füstölt pirospaprikával, hozzáadjuk az aprított paradicsomot, őrölt köményt, majoránnát, és a paradicsompürét.

Az egészet kissé lepirítjuk, ügyelve, hogy le ne kapjon az alja, majd felöntjük egy kevés vízzel, és pár percig rotyogtatjuk az alapot.

Hozzáadjuk a felkockázott sertéscombot, összekeverjük az alappal, majd lefedjük, és közepes lángon 60 percig puhára főzzük. Időnként megkeverjük, és ízlés szerint borsozzuk.

Amíg fő a pörkölt, elkészíthetjük a nokedlit.

Ajánló: A család kedvence, a finom ropogós kovászos uborka

Olcsóbb és még finomabb: ÍGY készíthetsz otthon házi túró rudit

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés

    Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

    hirdetés
    error: Content is protected !!