hirdetés
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a cukor felével fehéredésig keverjük robotgéppel. A fehérjét egy csipet sóval és a cukor másik felével kemény habbá verjük. Óvatosan egyesítjük a sárgájával, majd három adagban hozzákeverjük a lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és elsimítjuk, majd készre sütjük.
Csokikrém:
Ez a mennyiség dupla adag, amit Erika eredetileg piskótatekercsbe töltött.
- 2 tojássárgája
- 5 evőkanál cukor
- 3 dl tej
- 5 evőkanál liszt
- 2 evőkanál jó minőségű cukrozatlan kakaópor
- 100 g 50-55%-os étcsokoládé
- 500 ml cukrozott cukrászhabtejszín
- 2 csomag Dr. Oetker expressz zselatin fix
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!