ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Hatlapost készítettem dupla adagban, még így is gyorsan elfogyott

Hatlapost készítettem dupla adagban, még így is gyorsan elfogyott
hirdetés

Karamell krém elkészítés:

A tejet, vizet, lisztet és kristálycukrot egy lábosba tesszük, majd sűrűre főzzük.

Amikor a krém elkészült, hozzáadjuk a vajat vagy margarint, és jól elkeverjük, hogy egységes krémet kapjunk.

    Sütemény összeállítása:

    A megsült lapokat egyesével megkenjük a kiválasztott krémmel (kakaós vagy karamellás), majd egymásra rétegezzük őket.

    A süteményt hűtőben pihentetjük néhány órán át (vagy egy éjszakán át), hogy a lapok jól összeérjenek a krémmel és szépen megpuhuljanak.

    Szeletelés előtt szórhatunk rá porcukrot vagy kakaóport.

      Ez a finom hatlapos sütemény garantáltan a család és a vendégek kedvence lesz!

      Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.

      Ez a sütőpapír titkos funkciója, amit a gyártók próbálnak titokban tartani

      Ez már sok: kiderült hova tűnik a pénz, ha nem váltjuk vissza a palackokat

      3 / 3

      Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

      Ez tetszett, megosztom!
      hirdetés
      hirdetés

      Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

      hirdetés
      error: Content is protected !!