Karamell krém elkészítés:
A tejet, vizet, lisztet és kristálycukrot egy lábosba tesszük, majd sűrűre főzzük.
Amikor a krém elkészült, hozzáadjuk a vajat vagy margarint, és jól elkeverjük, hogy egységes krémet kapjunk.
Sütemény összeállítása:
A megsült lapokat egyesével megkenjük a kiválasztott krémmel (kakaós vagy karamellás), majd egymásra rétegezzük őket.
A süteményt hűtőben pihentetjük néhány órán át (vagy egy éjszakán át), hogy a lapok jól összeérjenek a krémmel és szépen megpuhuljanak.
Szeletelés előtt szórhatunk rá porcukrot vagy kakaóport.
Ez a finom hatlapos sütemény garantáltan a család és a vendégek kedvence lesz!
Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.
Ez a sütőpapír titkos funkciója, amit a gyártók próbálnak titokban tartani
Ez már sok: kiderült hova tűnik a pénz, ha nem váltjuk vissza a palackokat