hirdetés
Kakaós krém hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 1,75 liter tej
- 7 evőkanál kakaópor
- 3 csomag vaníliás cukor
- 45 dkg kristálycukor
- 50 dkg vaj vagy margarin
Kakaós krém elkészítés:
A lisztet, tejet, kakaóport, vaníliás cukrot és a kristálycukrot egy edényben elkeverjük, majd lassú tűzön, folyamatos keverés mellett felfőzzük, míg sűrű krémet nem kapunk.
Még melegen hozzáadjuk a vajat vagy margarint, és addig keverjük, amíg a krém teljesen sima nem lesz.
Karamell krém hozzávalók (alternatív változat):
- 1,5 liter tej
- 3 dl víz
- 35 dkg liszt
- 65 dkg kristálycukor
- 65 dkg vaj vagy margarin
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!