hirdetés
Habos szilvás sütemény recept, nagy kedvencünk lett
A habos szilvás sütemény egy puha és gyümölcsös desszert, amelyet fahéjas ízvilága tesz igazán különlegessé. Tökéletes választás, ha valami finom és látványos süteménnyel szeretnénk megörvendeztetni családunkat vagy vendégeinket. Most lépésről lépésre bemutatom, hogyan készíthetitek el ezt a finomságot.
Hozzávalók (21×33 cm-es tepsihez):
- 80 dkg szilva
- 30 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 dl tej
- 5 tojás
- 12,5 dkg vaj vagy margarin
- 32 dkg porcukor (12 dkg a tésztához, 20 dkg a tojásfehérjéhez)
- 3 evőkanál cukor
- 1 teáskanál fahéj
- 1 teáskanál citromlé
- Csipet só
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!