Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ha van egy kis maradék krumplipüré, mindig ezt a receptet készítem el

hirdetés

Mindig látom hogy sokan nem tudnak mit kezdeni a megmaradt, krumplipüréből vagy tört krumpliból, de ki ne dobd! Itt egy jó ötlet: az a neve cigány bokolyi. Kis fokhagyma is mehet bele, aki szereti!

Gyerekoromban sokat ettük, olcsó volt és laktató, akár lekvárral is fogyasztható, vagy úgy mint a lángos sajtos tejfölösen.

Hozzávalók

  • 400g püré, vagy tört burgonya!
  • 500g liszt,
  • fél csomag sütőpor,
  • 2 evőkanál házi zsír, sót azt nem mértem ízlés szerint kell adagolni hozzá,
  • disznózsír, vagy kolbászzsír, akár libazsír!

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!