Elkészítés
Először a sütőt 180°C-ra előmelegítjük, majd a tepsit kikenjük olajjal és megszórjuk egy kevés liszttel. Ezután keverjük össze a lisztet, a sütőport és a sót, és tegyük félre kicsit állni. Egy serpenyőben melegítsük fel a tejet és a vajat, amíg a vaj el nem olvad, de tartsuk melegen. Törjünk fel egy tojást egy széles tálba, ezután verjük fel a tojásokat nagy sebességgel 3 kb percig, vagy amíg sűrű nem lesz és enyhén elszíneződik.
Ha ezzel megvagyunk adjuk hozzá a cukrot, és ismét verjük közepes sebességgel 3-4 percig. Adjuk hozzá a lisztes keveréket, a vanília esszenciát és a forró tejet a tojásos keverékhez. Jól keverjük össze, amíg homogén, sima tésztát nem kapunk. Végül öntsük a masszát az előkészített tepsibe, és süssük kb 25-30 percig, vagy amíg a beszúrt fogpiszkáló tisztán ki nem jön, ekkor készül el.
Jó étvágyat hozzá!
Ajánló: