Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Felejtsd el a sült krumplit, ez sokkal finomabb! „Aranykrumpli” 20 perc alatt

Felejtsd el a sült krumplit, ez sokkal finomabb
hirdetés

Elkészítése:

A krumplit hámozzuk meg, majd fél cm-es vastag szeleteket vágjunk belőle, utána 4-5 percig sós vízben főzzük meg egy kicsit. Egy kerek kerámiatálat olajozzunk ki, zsemlemorzsával hintsük meg és ebbe rakjuk bele a víztől lecsepegtetett krumplit.

Öntsük rá a tejszínt, szórjuk rá a reszelt sajtot. Egy evőkanálnyit félreteszünk. Közepébe tegyünk a koktél paradicsomot és kakukkfűágat.

180 fokos sütőben alsó-felső sütésen 15 percig süssük (én ezt az adagot ennyi idő alatt sütöttem), majd szórjunk a tetejére a zsemlemorzsával, pirospaprikával kevert reszelt sajtot. Ezt követően kicsit toljuk vissza a sütőbe, süssük ropogósra és közben figyeljük, hogy nehogy megégjen (kb 5 percig sütjük).

Ajánló:

7 különleges köret, ha már unod a megszokottat

Az eredeti falusi recept: Így készül az igazi retro fasírt

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!