Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ezt a receptet minden héten elkészítem! Nagyon finom és könnyű elkészíteni!

Ezt a receptet minden héten elkészítem! Nagyon finom és könnyű elkészíteni!
hirdetés

Elkészítés:

  • Egy lábasban karamellizáljuk a cukrot.
  • Egy külön tálban felverjük a tojásokat egy mixer segítségével. Hozzáadjuk a cukrot, vaníliát, tejet, és alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk az előzőleg elkészített karamell szirupot, majd öntjük a keveréket egy sütőtálba. 180 fokon sütjük 25 percig.
  • A piskótához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a cukrot, a tojássárgákat, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Alaposan összekeverjük, majd ráöntjük a karamellkrém rétegére.
  • 180 fokon sütjük további 20 percig.

Ezt is érdemes kipróbálni:Meggyes pudingos szelet recept, nálunk nagy favorit lett

Jó étvágyat kívánok!

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!