Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Elszólta magát egy séf: ez a tökéletes főtt kukorica 3 titka, amit mindenki rosszul csinál! 

hirdetés

Elszólta magát egy séf: ez a tökéletes főtt kukorica 3 titka, amit mindenki rosszul csinál! 

Nincs is jobb, mint a finom, édes, roppanós főtt kukorica.  Azt gondolnánk kukoricát főzni nem túlzottan nehéz dolog, mégis léteznek olyan kulisszatitkok, amik segítségével még a szokottnál is jóval ízletesebben sikerülhetnek az ételek.

Az első és legfontosabb dolog a megfelelő minőségű kukorica kiválasztása, lehetőleg mindig friss csemegekukoricát vásároljunk. Minden más opciót felejtsünk el, ha nem szeretnénk csalódni! Messziről kerüljük el az olyan kukoricákat, amiknek a külső leveleik száraik, sárgák, vagy fonnyadtak. A egyik legfontosabb dolog, hogy zöld levelű legyen. Ezután húzzuk szét a zöld héját, és nézzük meg, milyenek a kukorica szemek.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!