hirdetés
Ez a legfinomabb toroskáposzta recept, mindig így készítem
Ahány ház, annyi szokás – így hangzik a mondás. Ez főleg igaz a sütésre, főzésre is, hiszen mindenki a saját ízlése szerint készíti el a kedvenc fogásait. Most megmutatom, mi hogyan készítjük a toroskáposztát.
Ajánló: Baconbe göngyölt, sült túrós csusza – ez valami fantasztikus
Hozzávalók:
- Vegyes disznóhús (bőrös, száraz hús, csontos rész, pl. oldalas, esetleg fül vagy farok)
- 2-3 nagyobb fej hagyma
- Sertészsír
- Szemes bors
- 2-3 babérlevél
- Delikát (vagy ételízesítő)
- Savanyú káposzta
- Só, bors, csípős paprika ízlés szerint
- Víz
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!