Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a 10 legfinomabb magyar étel a külföldiek szerint

legfinomabb magyar etel
hirdetés

1. Csabai kolbász 

A Csabai kolbász vagy Csabai vastagkolbász egy tradicionális hengeres kolbász, amelyet sertéshúsból készítenek, egy legalább 135 kg-osra hízott sertésből. A kolbászt egyedivé teszi a gyártás során alkalmazott kézi csontozás, melynek során az összes inat eltávolítják, így biztosítva, hogy nem lesz rágós és csak a legjobb minőségű hús kerül bele.


A sertéshúst és a zsírt ledarálják, majd paprikával, fokhagymával, köménnyel, sóval összekeverik, bélbe töltik, majd a kolbászt füstölik, pácolják és szárítják. Könnyen szeletelhető, csípős, füstös és fűszeres íze van, nem csak a magyarok kedvence, a külföldiek is rajonganak érte.

Ez is érdekelhet:

Csodát tesz a veteményesben ez a házi műtrágya, amióta tudom csak ezt használom

A virágok átültetésének szabályai, amiket mindenki elhibáz és a virág látja kárát!

forrás

10 / 10

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!