hirdetés
Ettől az egy hozzávalótól lesz tökéletes a sült krumpli
Az interneten számtalan tippet találhatunk arról, hogyan tehetjük igazán finommá a sült burgonyát. Sokan említést tesznek a megfelelő zsiradékról vagy a burgonya minőségéről, de az egyik legjobb trükk a szódabikarbónás víz használata lehet.
A szódabikarbóna lúgosító hatásának köszönhetően bontja a burgonya külső rétegét, így a felszabaduló keményítő a felületére kerül, ami sokkal ropogósabb végeredményt biztosít.
Ajánló: Vaníliás szelet amivel bárkit lenyűgözhetsz! Már a látványa is fenséges!
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- tengeri só
- fél teáskanál szódabikarbóna
- olívaolaj vagy zsír
- fűszerkeverékek
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!